onsdag 20 juli 2011

Packning..

Oj nu har det gått ett par dagar sedan jag skrev senast. Jag har inte hunnit. Jag har helt enkelt prioriterat annat.
Idag var jag i Tidaholm hos Jenny med Jessica och Emma, det var så mysigt så. Fikade på turbinhusön och sen åkte vi hem till Jenny och fortsatte fikandet med dinétårta... mumma!

Kvällen har varit slö och jag har inte gjort så mkt. Borde egentligen börja förbereda packningen inför resan på måndag, men vem orkar med det redan? Jag har skrivit en detaljerad lista över saker jag behöver ta med, men sen är det fortfarande lite saker som ska tvättas och sånt innan det kan packas. Jag brukar alltid packa i min stora sportbag för att det är smidigt, men det är ju så tungt att bära, så det får kanske bli resväskan i år. Ska inte ha med SÅ mycket i år, eftersom vi ska tvätta där på plats! jaja det löser sig... ;)

1 kommentar:

  1. Hej hopp! Tack för att du vill vara med i min utlottning! Ja vi får försöka få i hop en träff! Tänk att hela denna veckan har gått åt till saker som händer här på stugområdet...Sen sköta om papps...trav hela helgen men jag måste tvätta o packa oxå,åker måndag till Värmland! vart åker du då? Själv eller? Ha det gott då Kramis Gunilla

    SvaraRadera