måndag 18 april 2011

Sol, sol, sol!!!

Jaha då har den här helgen gått oxå då. Alldeles för fort. I lördags blev det en tur till Lidköping, alltid lika mysigt men vad det blåste! Igår blev det säsongens sista tipspromenad på berget, jag fick 5 rätt! Nästan pinsamt ju. På em blev det en sväng till Hjo och hälsade på moster, härligt att sitta i solen o slappa lite. Idag var det åter dags för jobb. Så härligt väder. Vi har varit ute hela dagen, var bara inne o käkade lunch. Mellanmålet ute var en upplevelse vill jag lova, men barnen är ju så charmiga så det finns inte.

När jag kom hem hade jag ont i huvudet och halsen. Ingen feber. Jag tog en allergitablett och hoppas att det hjälper. Det går nämligen halsfluss hos oss just nu. Det bästa denna vecka förutom vädret är att det är en 4-dagars vecka att jobba bara. Underbart!

Nu ska jag slappa framför tv:n tills jag somnar!

1 kommentar:

  1. Hej! jasså du är en sån "däringa" på vägarna oxå menar du...hihihi *blink* Hoppas du håller dej frisk nu du...Jaa vitsippor är ju underbara,våran väg till stugan hette Vitsippsvägen,underbart namn men det fick inte vara så för kommunen.. Kram faster

    SvaraRadera