tisdag 28 februari 2012

Magkatarr!

Igår var jag och fixade mina naglar igen. Ååh så bra det känns. Jag trivs jättebra med såna naglar just nu, det enda som är jobbigt är att när de växer ut blir de lite för långa för att man ska kunna göra saker som man brukar.

Jag har blivit så sjukt illamående sen några dagar tillbaka. Ont i magen. Svid i magen. Mår illa. Så nu var det dags för lite losec och hoppas på att det försvinner. Vill inte ha magkatarr igen alltså. I natt var jag vaken till 03 och mådde illa o så. Sen upp för att jobba 7-13.30 (bästa passet!!)... efter jobbet blev det hem och sova i 3.5(!) timme. Jag hoppas att jag somnar utan problem ikväll.

På torsdag ska jag äntligen fixa till mitt hår. Som jag längtar!! Nu är det så långt så jag kan ha tofs igen... det sker inte ofta!!

Det var allt för idag. Jag hoppas att jag snart är tillbaka med lite fler bilder... :))

1 kommentar:

  1. Åh det lät inte kul Sanna!Ta vara på dej gumman..Kul att grejsa med håret iallafall eller hur? Farfar mår inte riktigt väl men ska ringa honom om en stund..han fråger efter dej o Lina. Han hade sagt till babs nu i vecka att "Ja,jag trodde di kanske kom i helgen".Som förra helgen alltså..han ligger väl o funderar ibland!hihihi..Ha det nu så gott Kram faster♥

    SvaraRadera