söndag 7 augusti 2011

Vårt älskade Öland.

Innan veckan på Öland tog slut passade vi på att flyga helikopter. Förra året hade vi bestämt oss för att göra det, men då blev det inställt pga vädret. I år blev det av. Det kostade 250kr för 5 minuter. Dyrt, men helt klart värt det. Jag tyckte spontant att det var ett skabbigt företag, med skabbig personal och skabbig helikopter. Men det var en upplevelse må jag säga. Skulle lätt göra om det. Helt klart.


En annan lustig händelse som inträffade var att vi ett par gånger under veckan fick besök av en katt. Vi vet inte om den hette Tarzan eller Tessan, eftersom han som sa namnet inte uttalde R. Men vi ringde till receptionen, som skickade ner en kille att hämta den. Två dagar senare står katten där igen och vill komma in, då kom en annan kille och hämtade katten. Det visade sig vara campingens ägare... ;) Efter det sågs inte katten till mer.

Vi är alla supernöjda över veckan som varit och längtar redan tillbaka. Öland har blivit vår fristad, vårt paradis. Älskade Öland. Vårt älskade Öland.
1 kommentar:

  1. Fina bilder,åh det måste vart en upplevelse med helikopter! Var det bara du o Kevin som var iväg då? Kramis Gunilla

    SvaraRadera