lördag 3 december 2011

Julklappar mm

Den här veckan har varit väldigt upp och ner.
I måndags fyllde jag år och hade kalas på kvällen. Det var så mysigt så! Jag fick en hel hög med fina saker i present. Så jag är jättenöjd!
I tisdags hade vi studiecirkel efter jobbet och det var såå segt! Kom hem och däckade i säng direkt efter despie. Vaknade lika trött på onsdagen och bara längtade efter att få gå och lägga mig igen. Då hade vi fotografering på jobbet, det var ännu en upplevelse, haha! Fattar inte hur fotografen orkar hålla igång sådär. Det blev något missförstånd så vi har vår personalfotografering på måndag istället, lagom skojj! Efter jobbet blev det allergicentrum där jag träffade lilla prinsessan som gjorde mig sällskap och vi blåste i "peffen" tillsammans... hihi!

Resten av veckan har jag mått rätt så kasst. Jag är snart inne på andra veckan med huvudvärk, så ont så jag vet inte vad. Börjar bli lite oroväckande faktiskt. Därtill har jag haft ont i magen varenda dag i nån vecka oxå. Mår illa när jag är hungrig och mår illa när jag ätit. Känns ungefär som magkatarr, så jag antar att det varit för mkt nu ett tag. Ta det lugnt, vila och bara försöka må bra är prio just nu! Så mycket som jag sovit den här veckan var det läääängesen jag sov alltså. Skönt, kroppen behöver det nog!

Idag började jag slå in lite julklappar som jag har köpt på mig. Av 9 st står det A på 5 st (än så länge). Hoppas att lilla sessan blir nöjd! :))

1 kommentar:

  1. Åh vad många julklappar till A!! Du får väl söka för det onda Susanne..Inte bra att gå för länge med sånt! Krya på dej o tack för titten hos mej Kramis Faster ♥

    SvaraRadera