torsdag 4 augusti 2011

Öland del 1

Oj oj oj... det kommer ta mig en vecka att redogöra för de senaste 2 veckorna tror jag.. :) Jag börjar och gör ett försök så klart!

Vi åkte mot Öland och alla var så taggade och glada. Jag hade riktigt längtat efter själva resan dit, just för att man är glad och förväntansfull. Det var bra väder att köra i. Inget regnt och inte för varmt och så, utan alldeles lagom. Vi stannade så klart och fikade på vägen, tunnbrödsrullar med lite godsaker i som Kevin hade beställt. Sedan stannade vi på McD i Nybro som vi alltid brukar. Då är det lagom med ett stopp och så vet man att NU är det nära. Alla är typ stressade när man ska äta där, för man vill egentligen inte stanna utan bara fortsätta åka så att man kommer fram.

Vi passerade Kalmar och vidare över Ölandsbron, det är ljuvligt att åka över där. Så fint med solen, den klarblåa himlen och det blåa blänkande vattnet. Lovely. NU var vi snart framme i paradiset. Vårt paradis. Vi checkade in direkt och åkte till stugan där vi bonade in oss lite, sen åkte vi till Borgholm för att handla mat så vi skulle klara oss i ett par dagar. När vi kom hem igen blev det ett skönt dopp i havet innan vi tände grillen och satte oss i varsin stol och bara njöt.

Livet är bra gött ibland!


1 kommentar:

  1. Det låter härligt det! Synd semestern går såå fort!! Ha det gott Kram Faster

    SvaraRadera