söndag 20 mars 2011

Isberg i Hjo..

Lika bra att fortsätta skriva då. Som jag skrev i inlägget nedan har det varit mkt den här veckan. Det är väl nackdelen med dagtidsjobb att man ibland får göra så mkt jobb på kvällstid, föräldrasamtal osv. Nu i veckan som kommer ska vi ha första föräldramötet. Vi ska visa vad vi gör på våra samlingar och det ska bli roligt. Jag hade ett förslag att man kunde ha samling med föräldrarna, men det blev inte så. Först var det som skämt, men sen tyckte jag det lät roligt. På så vis får de ju se vad deras barn verkligen gör på sin samling. Men vi ska visa det vi har och hoppas att de tycker om det.

Den här helgen har gått alldeles för snabbt, som alltid. Igår blev det billingehus med korvgrillning och fika, hur mysigt som helst. Solen lockar ut människorna! Idag blev det en tur till Hjo för att kolla in de omtalade isbergen som det stått om i tidningen. Det var coolt att se faktiskt. Se bilderna nedan...


Underbar vy över Vättern...

Vinter-Vättern..

Isberg

Mer isberg

Isflak

Ser mäktigt ut.

Underbara Vättern...

Åh Polly va gott! ;)
(Petter och jag vi e goda vänner, fastän mycket olika. Vi tycker om olika saker. Petter är hjulbent, jag är kobent. Petter promenerar, jag kör bil. Petter är spinkig jag är välbyggd. Men en sak har vi nog gemensamt, POLLY!!!)

1 kommentar:

  1. wow! gorgeous photos!
    lovely!
    happy week!!!!
    Rosa

    SvaraRadera