söndag 13 februari 2011

Myseftermiddag...

Nu har jag fixat o donat lite hemma. Laddar lite inför en ny vecka. Jag tycker att helgerna går alldeles för fort numer. Förut var jag ledig lite hur som helst o nu är jag bara ledig lörd och sönd. Men visst fasen går det snabbt? Inte så konstigt egentligen. I fredags hade jag stängning, vilket gör att helgen börjar mycket senare än vad det brukar, visserligen gick sista barnet vid 17, man kan ju ha det segare en fredag... ;) Men sen igår var vi ju borta hela dagen så då försvann den oxå. Men det är väl sånt man ska fylla sina lediga dagar med. Umgänge med familj och vänner. Träffas och ha det trevligt tillsammans. Vi lever i en allt för stressad värld så det är viktigt att ta tillvara på dessa stunder.

Efter att ha grejat lite hemma idag, handlat och tvättat förfärligt mycket tvätt, tänker jag nu ta tillfället i akt och umgås med min kära syster och mor som kommer hit för lite förskotts-alla-hjärtans-dags-mys med god fika och wii-spelande. Det får bli min söndagseftermiddag det. Alldeles lagom perfekt. På det sättet hinner man inte få någon söndagsångest...

Jag gjorde små paket förut till syster och mor, lite sweets for my sweets! <3 Passade även på igår och gjorde 2 kort, ett alla-hjärtansdagkort med hjärtogram och ett grattiskort till min goa vän som fyller år i veckan!

1 kommentar:

  1. hej sanna! ja då dröjer det ej så länge förrän vi kommer till dej då! Puss på alla hjärtans dag...kramis faster

    SvaraRadera