lördag 29 januari 2011

Examensfirande.

Idag ska jag fira min examen. Av lite olika anledningar fick det flyttas till den här helgen istället för förra. Det har blivit några avhopp och några påhopp.. :) Avhoppen firar jag med en annan dag lite längre fram! :)

Det är lite att stå i idag. Det har varit lite si och så med sömnen sen jag var sjuk och sov så mycket. Så idag är jag trött.

Men jag kan inte fatta att det är MIN examen som firas. Examen liksom. Känns stort på nåt sätt. Som att ta studenten igen. Fast man är vuxen.  En del väljer att inte fira, jag tänker fira det så mycket jag kan. Det ÄR en prestation att genomföra högskolestudier under 4.5 år och samtidigt arbeta 90-100% under hela tiden. Jag skryter inte, men det är sanningen, för det är verkligen ett slit. Är jag verkligen färdigutbildad? Är jag klar? Helt ofattbart. Det börjar sakta men säkert att sjunka in. Dels av avslutningshögtiden förra veckan, dels av firandet idag men även för att jag nu äntligen har kunnat ansöka om mitt examensbevis! Bättre sent än aldrig! Hoppas att det kommer snart...

1 kommentar:

  1. Ja det var väl kul för dej att vara färdig nu...Kram faster Vi kommer en annan dag ♥

    SvaraRadera